Nieuw! DO-IN YOGA KUNSTENAAR in 5 weken!

Do-In Yoga richt zich op de mogelijkheden van je lichaam door met aandacht te bewegen. Letterlijk betekent Do-In ‘de weg naar binnen’, de weg die leidt naar persoonlijke groei en ontwikkeling. Do-In Yoga komt van oorsprong uit Japan en lost pijnen en stijfheid op, geeft je een geestelijke rustpunt en lichamelijke ruimte en kracht. Je komt letterlijk lekkerder in je vel te zitten. Kenmerkend is de afwisseling tussen meditatie en bewegen, concentratie en plezier, yin en yang.

Jeanet op het strand

Een cursus geschikt voor alle niveaus

Do-In is de kunst van het bewegen van binnenuit. Er wordt gebruik gemaakt van veel verschillende oefeningen uit de Oosterse vecht- en verdedigingssporten als T’ai Chi, Qi Gong, Aikido, maar ook oefeningen uit de Power en Hatha Yoga. Daarnaast wordt er veel gecombineerd met oefeningen die de lenigheid bevorderen, waaronder de vele meridiaanstrekkingen.

Afbeelding Water Metaal Arrde Vuur en Hout

De 5 seizoenen (incl. nazomer) staan in relatie met de 5 elementen van de natuur die weer een relatie hebben met de meridianen en organen in ons lichaam. Wanneer de energie volop door jouw lichaam stroomt, voel je superlekker in je vel en hoofd.

Middels strekkingen, (zelf)massages, meditatie, ademhaling en een diepe ontspanning, stem jij je af op de flow van alles dat in en om je heen leeft en beweegt. Kom gerust proeven van en kennismaken met deze Taoïstische vorm van yoga. Geniet van de heerlijke strekkingen, ervaar de kracht in je lijf en rust in je hoofd.

Wat: Een 5 weekse Do-In Stap Yoga cursus, bestaande uit 5 lessen à 2 uur.
Investering: € 150, inclusief, boek, certificaat en thee.
Waar:  Studio Mondo® Nieuw-Vennep en omgeving Amsterdam en Haarlemmermeer

Wanneer:  vrijdagmiddag van 13:00 – 15:00 uur.

1e 15 September 2017 17 November 2017
2e 22 September 2017 24 November 2017
3e 29 September 2017 1 December 2017
4e 6 Oktober 2017 8 December 2017
5e 13 Oktober 2017 15 December 2017

Docent: Jeanet Luth

Aanmelden