DE OPVLIEGER ALS GIDS NAAR INNERLIJKE KRACHT

In het kader van mijn afstuderen als Advanced Do-In Yoga Teacher heb ik onderzoek verricht naar de overgang en yoga. Dit heb ik specifieker gemaakt door een Do-In Yoga programma te ontwikkelen voor vrouwen in de overgang die ‘last’ hebben van opvliegers. Zoals ik zelf 🙂

En guess what? Ik heb ontdekt dat …….. De opvlieger een gids is naar Innerlijke Kracht! 

 

En mijn wens is dat JIJ dit ook mag ontdekken en ervaren. En dat is spannend! Want het vraagt bereidheid en commitment om je blik naar binnen te richten om jezelf ‘anders’ te zien en ervaren. En de opvliegers helpen je daarbij. Hoe interessant!

LEES MEER OVER MIJN REIS 

DE GEBOORTE VAN DE ELDER: DE NIEUWE JIJ

Voor mij stijgen vrouwen in de overgang op naar een hoger bewustzijnsniveau. Als een vlieger die zich beweegt tussen hemel en aarde. Als een vlieger die zich met het hogere verbindt, verbonden met de aarde. En net als een vlieger, kun je jezelf strak aan de lijn houden, jezelf wat laten vieren, spelen met de wind, rusten op hoge hoogte, neerstorten en weer omhooggaan. In de overgang beweeg je je meer tussen het gemanifesteerde aardse en het spirituele hemelse. De tijd om jouw hemel op aarde te creëren en manifesteren. De weg naar Elder: een wijze en rijpe vrouw.

Zie en hoor mijn visie, missie en passie op YouTube PLAY

Deze 5-weekse training is krachtig!  In de overgang verandert er veel: je lijf, je gedrag, je hormoonhuishouding en daarmee kan ook je omgeving anders reageren op jouw veranderingen. MEER INFO OPVLIEGPROGRAMMA 

WEL-KOM OM mee te vliegen in het najaar

op 16 september 2022

Op 16 september start deze krachtige en transformerende training. 5 weken lang Quality time voor jou! Van 12:30 – 15:30 uur.

LIVE in Studio Mondo® de training ‘De opvlieger als gids naar Innerlijke Kracht’. En NU voor € 375 in plaats van de reguliere prijs van € 450. En dat omdat we allemaal – nog steeds en juist nu – door een zeer krachtige transitie gaan en deze training je gidst door de emoties en jou ruimte geeft krachtig je nieuwe plek in te nemen.  Voel je vrij, wees welkom en meld je aan. Na de aanmelding ontvang je van mij een betalingsverzoek en is jouw reis al begonnen!

 JA, ik vlieg mee op 16 september met € 75 korting!