Ontdek in 5 stappen het goud in de eenvoud!

De wereld van Do-In

In 5 weken ben jij thuis in de basics van Do-In Yoga

In deze Do-In Mondo Yoga cursus leer je de mogelijkheden van je lichaam kennen door met aandacht te bewegen. Letterlijk betekent Do-In ‘de weg naar binnen’, de weg die leidt naar persoonlijke groei en ontwikkeling. Do-In komt van oorsprong uit Japan en lost pijnen en stijfheid op, geeft je een geestelijke rustpunt en lichamelijke ruimte en kracht. Je komt letterlijk lekkerder in je vel te zitten. Kenmerkend is de afwisseling tussen meditatie en bewegen, concentratie en plezier, yin en yang.

Jeanet op het strand

Een cursus geschikt voor alle niveaus

Do-In is de kunst van het bewegen van binnenuit. Er wordt gebruik gemaakt van veel verschillende oefeningen uit de Oosterse vecht- en verdedigingssporten als T’ai Chi, Qi Gong, Aikido, maar ook oefeningen uit de Power, Dru en Hatha Yoga. Daarnaast wordt er veel gecombineerd met oefeningen die de lenigheid bevorderen, waaronder de vele meridiaanstrekkingen en worden fysieke, mentale, emotionele en energetische blokkades opgeheven door middel van (zelf)drukpuntmassages uit de Shiatsu wereld.

De 5 seizoenen (incl. nazomer) staan in relatie met de 5 elementen van de natuur die weer een relatie hebben met de meridianen en organen in ons lichaam. Wanneer de energie volop door jouw lichaam stroomt, voel je superlekker in je vel en je hoofd.

       Play       

Wat: Een 5 weekse Do-In Mondo cursus, bestaande uit 5 lessen à 2 uur.
Investering: € 255, inclusief, E-boek en verrassing.
Waar:  Studio Mondo® Nieuw-Vennep of online live in Zoom. Daarnaast is het mogelijk de cursus in duo of 1 op 1 te volgen. Hiervoor gelden andere tarieven. Neem voor interesse contact op.

Welkom bij de eerstvolgende cursus in 2023 in Studio Mondo®:  

1e 20 januari 13:00 – 15:00
2e 27 januari 13:00 – 15:00
3e 3 februari 13:00 – 15:00
4e 10 februari 13:00 – 15:00
5e 17 februari 13:00 – 15:00

Aanmelden

Docent: Jeanet Luth