YESSS Lancering ‘De opvlieger als gids naar Innerlijke Kracht’ Training

Blij verheugd en trots kan ik mededelen dat mijn Do-In Yoga Opvliegprogramma 28 oktober wordt gelanceerd

Op 30 juni jl ben ik afgestudeerd met mijn masteropleiding tot Advanced Do-In Yoga Teacher. Met trots kan ik jou mededelen dat ik in dit kader een krachtig programma heb ontwikkeld, te weten: “De opvlieger als gids naar Innerlijke Kracht.

 

Ben jij 30 september bij de inspirerende en interactieve introductie van deze krachtige training? Graag verwelkom ik je in Studio® Mondo om 20:00 uur en laat ik je kennismaken met ‘De opvlieger als gids naar Innerlijke Kracht’. Breng gerust je vriendin, buurvrouw, collega, zus mee.

Wil je nu al meer informatie en inspiratie ontvangen? Dat kan! Ik mail je met liefde mijn persoonlijke voorwoord van mijn afstudeerthema met ervaringen, bevindingen en inspiratie.

Stuur een mail naar aan@jeanetluth.nl en ik mail je met liefde het document toe.

Bellen kan en mag natuurlijk ook! Ik ben doorgaans goed bereikbaar op 06 55716686. 

Meer informatie over de training ‘De opvlieger als gids naar Innerlijke Kracht’ vind je HIER