Taal is energie op weg naar manifestatie

c’est le ton qui fait la musique

Masaru Emoto heeft het inmiddels wetenschappelijk aangetoond. Taal heeft een niet te onderschatten kracht. Of het nu gedachten, geschreven tekst of uitgesproken woorden zijn. Taal is energie op weg naar manifestatie.

Tijdens deze cursus van drie bijeenkomsten komen de deelnemers in aanraking met deze kracht van taal. Aan de hand van voorbeelden en interactieve oefeningen wordt inzicht verkregen in wat wij bij elke gedachte, elke geschreven en/of uitgesproken woord, creëren. In de cursus leren we bewust om te gaan met de keuze van woorden. Met welke intentie spreek je iets uit en hoe voelt dat? Voor jou en voor de ander?

Deze pittige, humoristische en bijzondere cursus geeft je meteen plezier. Je ervaart immers de kracht van taal en leert deze op positieve en effectieve manier te gebruiken.

Je krijgt een aantal tools aangereikt waarmee je je communicatie in flow krijgt.

Plezierig voor jezelf en de ander.
Prikkelend en boeiend!

De cursus is opgebouwd uit 3 wekelijkse
bijeenkomsten van 1 ½ uur.

De kracht van taal afbeelding

Wanneer: Drie maandagavonden in Studio Mondo® Nieuw-Vennep van 20:00 – 21:30 uur op 15, 22 en 29 april 2024. Deze cursus geef ik ook met veel plezier LIVE 1 op 1 in Studio Mondo of online in Zoom

Investering in kleine groep: € 195*, inclusief verrassing en uitvoerig cursusmateriaal.

Investering 1 op 1: € 455*, verrassing en uitvoerig cursusmateriaal.
Trainster: Jeanet Luth

*) inclusief 21% btw voor particulieren. Betaalt je werkgever, dan is dit bedrag exclusief 21% btw en in company gelden andere tarieven.