Dit ben ik. Een motivator en bekrachtigende goed gevoel brenger. Via het geven van persoonlijke coaching, groepstrainingen, lezingen, Do-In Yoga lessen, cursussen en opleiding, maak ik jou bewust van wat jij denkt, voelt en doet. Graag begeleid ik jou naar een bewust en gelukkig leven en ik jou jezelf te zien voor wie je werkelijk bent: een mooi mens!

Mijn visie

Je bent je denken niet. Je bewust worden dat je denken bepaalde emoties oproepen, is een geweldige vondst. Wanneer je je goed en gezond wilt voelen, dien je dus goed en gezond te denken. En iedereen kan ten alle tijden kiezen wat men denkt! Wat een kracht en wat een macht geeft dat over ons eigen leven! Denk je eens in!!!

Aan de hand van de filosofie van vernieuwende denkers en neurowetenschappers zoals Joseph Murphy, Wayne Dyer, Louise Hay, Ernest Holmes, Joe Dispenza, Bruce lipton, Neale Donald Walsh, Gerald Jampolsky, Deepak Chopra, Marianne Williamson, Eckhart Tolle, Byron Katie en Lynn McTaggart, reikt Mondo vele inzichten, richtingen en methodes aan om zeggenschap te krijgen over je denken en daarmee over je leven. Een onbevangen onderzoek naar de waarheid van het denken staat dan ook voorop in de Mondo trainingen, workshops en coachingstrajecten.

Mijn bedrijf

Met mijn bedrijf Mondo Fabulous Mind verzorg ik, alleen en in samenwerkingsverband, diverse trainingen en coachingtrajecten op het gebied van bewustwording, eigenwaarde, zelfexpressie, persoonlijk leiderschap, plezier en communicatie. Tijdens de sessies, trainingen en cursussen wordt je keer op keer aan het denken gezet en uitgenodigd om nieuwe inzichten in de praktijk te brengen. Met de inzichten en tools die worden aangereikt en waarmee je gedurende de training en coaching oefent en speelt, word je met plezier begeleid naar een groots leven.

De online jaartraining ‘WerkZeN’ voor leidinggevenden geef ik vanuit Pit & Puur

K. Grevers, Senior adviseur interne communicatie bij provincie Noord-Holland

“Jeanet is een trainer/coach die zorgvuldig te werk gaat, heel goed luistert en met rake observaties komt. Waar het kan, zet ze ook haar gevoel voor humor in. Ze zet denkprocessen in beweging, maar weet daar ook een praktische vertaling aan te geven. Kortom, Jeanet zet je niet alleen aan het denken, maar ook aan het doen!

E. Visser, HR Executive en P&O adviseur

“Het trainings-/coachingstraject dat Jeanet heeft ontwikkeld voor het middle management met als doel het management te sturen en te motiveren, is naar mijn mening ruimschoots behaald. De tips en handvatten die tijdens die bijeenkomsten werden gepresenteerd gebruik ik nog steeds. Ik zou iedereen dan ook van harte een trainings- en/of coachingstraject met Jeanet willen aanraden!”

S. Grootenboer, Eigenaar/Fotografe bij Herinneringsfotografe

“Jeanet is an inspirational woman with lots of uplifting engergy. She is positive. Jeanet is not affraid to ask questions you do not dare to ask yourself but in such way that she will not loose her intergrity. It will give you great results.”

W. Stolk, ZZP-er, Tekstschrijver en Webredacteur

“Ik kan de training ‘De Opvlieger als gids naar Innerlijke Kracht’ van harte aanbevelen aan iedere vrouw die worstelt met de emotionele aspecten van de overgang – twijfels, onzekerheid, verdriet, angst. Jeanet biedt je handvatten om met deze gevoelens om te gaan, én om met meer zelfvertrouwen en veerkracht in het leven te staan..”