Halfjaarlijkse training:
‘Anders DURVEN denken, doen en LEVEN’ in 12 bijeenkomsten.

Louise Hay is voor mij de koningin van affirmeren. Zij is het toonbeeld van eigenwaarde en zelfliefde. Wat een kracht, wat een pracht! Toen ik zelf na jaren van succesvol ondernemen op een burn-out afstevende, heb ik mezelf in 2006 de 3-jarige opleiding tot Louise Hay Trainer cadeau gedaan. Hoe groot de waarde van dat cadeau was, bleek al snel tijdens de opleiding en het geven van trainingen.

Persoonlijk leiderschap | Effectieve communicatie | Kwaliteit en Plezier in werk & leven | Burnout preventie |Stress reductie | Bewustwording & Eigenwaarde

Wat een reis als je vanuit je essentie wilt creëren en manifesteren. En daarvoor is lef nodig. Dat is waar de deelnemers graag in begeleid en train. Met lef van visie naar creatie. Hoe kun je daadkrachtig heldere keuzes maken die jou dienen? Hoe blijf je vitaal en ontspannen? Hoe heb je plezier en ben je succesvol? Met andere woorden: hoe ben je minder passief, hoe twijfel je minder, hoe voel je je minder moe, hoe ga je om met teleurstellingen, hoe heb je minder stress, hoe ben je minder ontevreden en ongelukkig?

In deze prikkelende training van een half jaar leer jij jezelf tot in je diepste zelf kennen. Weet je wat je echt wilt en hoe je jouw wensen, verlangens en dromen kunt verwezenlijken. Zo binnen, zo buiten.

Een training die jouw leven verrijkt, zowel op privé als zakelijk gebied. Praktisch, pittig, no nonsens, confronterend, humoristisch, spannend en bovenal liefdevol.

Ik reik je inzichten, richtingen en methodes aan om zeggenschap te krijgen over jouw denken en daarmee over jouw leven. Gegarandeerd inspirerend, bekrachtigend en vitaliserend. Ben jij er klaar voor om het roer van jouw leven in eigen handen te nemen en zelf jouw koers te bepalen?

Je gaat onder andere aan de slag met affirmaties, spiegelwerk, The Work® van Byron Katie, Focussing, innerlijk kind werk, Geweldloze Communicatie, NLP, ontspanningstechnieken, Mindfulness en bovenal met jezelf. Je krijgt thuiswerkopdrachten om de theorie toe te passen in de praktijk en er zo meteen je profijt mee te behalen, privé en zakelijk. Verwerkt in deze training is de filosofie van vernieuwende denkers en neurowetenschappers zoals Joseph Murphy, Joe Dispenza, Wayne Dyer, Ernest Holmes, Neale Donald Walsh, Gerald Jampolsky, Deepak Chopra, Bruce Lipton, Marianne Williamson, Eckhart Tolle en Lynn McTaggart.

Een waardevolle investering voor jezelf: privé en zakelijk.

Welkom!

Louise Hay training

Waar: Studio Mondo Nieuw-Vennep of online in Zoom

Wegens het bezoek van corona en de geldende regels, geef ik deze training met veel plezier en succes 1 op 1. 

De training ‘Anders DURVEN denken, doen en LEVEN’ bestaat uit 12 bijeenkomsten van 1,5 uur verspreid over een half jaar. De data plannen we samen, bij voorkeur 2 wekelijks.

Investering: € 1620 *, inclusief cursusmap met uitgebreid trainingsmateriaal, verrassing, thee, water en wat lekkers.

Aantal trainingsuren: 18

*) inclusief 21% btw voor particulieren. Betaalt je werkgever/bedrijf dan is dit bedrag exclusief 21% btw. Voor incompany trainingen geldt een ander tarief.

Aanmelden