Halfjaarlijkse training:
‘Anders DURVEN denken, doen en LEVEN’ in 12 bijeenkomsten.

Louise Hay is voor mij de koningin van affirmeren. Zij is het toonbeeld van eigenwaarde en zelfliefde. Wat een kracht, wat een pracht! Toen ik zelf na jaren van succesvol ondernemen op een burn-out afstevende, heb ik mezelf in 2006 de 3-jarige opleiding tot Louise Hay Trainer cadeau gedaan. Hoe groot de waarde van dat cadeau was, bleek al snel tijdens de opleiding en het geven van trainingen.

Louise Hay training

De opleiding bracht mij echt bij mezelf. Ik werd bewust van veel gedachten en gewoontes die mij niet dienden. Daarnaast leerde ik voor mezelf te zorgen. Ik was zeer succesvol op wilskracht, met een onbewust ‘verkeerde’ intentie. Namelijk de wereld laten zien dat je als vrouw ook succesvol kunt zijn. Echter ik brandde op: fysiek, emotioneel en spiritueel. Mijn lijf schreeuwde om gehoord te worden. Het was tijd om te luisteren. Tijdens de opleiding en het geven van trainingen, kwam ik in contact met mijn passie en droom: mensen op een diepe laag coachen en trainen op bewustwording en eigenwaarde. Via coaching, training, schrijven en yoga. En zeker via deze ‘Anders durven denken, doen en leven training’.

Wow wat een reis als je vanuit je essentie wilt creëren en manifesteren. Daarvoor is lef nodig! En dàt is waar ik de deelnemers graag in begeleid en train. Met lef van visie naar creatie. Hoe kun je daadkrachtig heldere keuzes maken die jou dienen? Hoe blijf je vitaal en ontspannen? Hoe heb je plezier en ben je succesvol? Met andere woorden: hoe ben je minder passief, hoe twijfel je minder, hoe voel je je minder moe, hoe ga je om met teleurstellingen, hoe heb je minder stress, hoe ben je minder ontevreden en ongelukkig?

Ik gun mezelf mens te zijn met al mijn valkuilen. Mezelf volledig begrijpen doe ik nog steeds niet, mezelf meer waarderen wel. Ik kan nu kiezen om andere, liefdevollere, gedachten over mezelf en anderen te hebben, anders te handelen en anders, met meer voldoening en vreugde, te leven. En die levenskunst en mijn weg met rauwe (levens)ervaringen er naar toe deel ik graag met jou. Ik reik je inzichten, richtingen en methodes aan om zeggenschap te krijgen over jouw denken en daarmee over jouw leven. De kracht van gedachten. De training is praktisch, pittig, no nonsens, confronterend, humoristisch, spannend en bovenal liefdevol. Je gaat onder andere aan de slag met affirmaties, spiegelwerk, The Work® van Byron Katie, Focussing, innerlijk kind werk, Geweldloze Communicatie, NLP en bovenal met jezelf. Je krijgt thuiswerkopdrachten om de theorie toe te passen in de praktijk en er zo meteen je profijt mee te behalen, privé en zakelijk. Verwerkt in deze training is de filosofie van vernieuwende denkers zoals Joseph Murphy, Wayne Dyer, Ernest Holmes, Neale Donald Walsh, Gerald Jampolsky, Deepak Chopra, Marianne Williamson, Eckhart Tolle en Lynn McTaggart.

De training ‘Anders durven denken, doen en leven’ is voor LEFhebbers.
Durf jij? Meld je dan aan via contact.

Waar: Studio Mondo Nieuw-Vennep

Wanneer in 2019: woensdagmiddag van 13:00 tot 15:30

1e 28 januari
2e 11 februari
3e 25 februari
4e 11 maart
5e 25 maart
6e 8 april
7e 15 april
8e 13 mei
9e 27 mei
10e 10 juni
11e 24 juni
12e 8 juli

Investering: € 960, inclusief cursusmap met uitgebreid trainingsmateriaal, verrassing, thee, water en wat lekkers.
Maximale groepsgrootte: 12

Aanmelden