“Silence isn’t empty, it’s full of answers.”

Hoe zou het zijn dat wanneer er wat er ook om je heen gebeurt, jij bij je eigen kracht en ontspanning kunt blijven. Gewoon vrij kunt (blijven) ademen, je je niet gek laat maken door je omgeving of je eigen gedachten. Hoe zou dat zijn? Meditatie brengt je dat en mediteren kun je leren. Mij geeft het in ieder geval een gevoel van opluchting, ruimte en vrijheid.

Onze eigen natuur is in balans, ontspannen en vreugdevol

Door de hectiek en orde van de dag vergeten we onze eigen natuur die al in balans is. Het is ons aangeleerd ons leven te laten leiden door ons hoofd. Wat een lijden. Wij zijn meer dan ons hoofd, ons denken. Meditatie brengt ons dichter bij onze eigen natuur. Het brengt rust, vertrouwen en een staat van (natuurlijk) zijn. We zijn immers Human Beings, geen Human Doings 😉

Open armen naar de wereld

Niks zweven: juist leven!

Juist door een pas op de plaats te maken en je te verbinden met je ademhaling, wordt je je bewust van je interessante gedachten, je wereld van gevoelens en de wijsheid die al in je aanwezig is.

Graag neem ik je mee naar die waardevolle plek in jezelf. En dat doe ik op verschillende manieren: in stilte, met de Zazen methode, via begeleiding met mijn stem, muziek en/of de healing drum. Zittend, lopend of liggend.

Zo welkom!

Elke bijeenkomst een cadeau in fijn en ontspannen samen zijn. Er is plek voor maximaal 10 deelnemers. De investering voor deze drie bijeenkomsten van anderhalf uur is € 99,-. Jij bent de innerlijke kracht en rust waard. 

In de NIEUWE 3-weekse cursus ‘Mediteren kun je leren’ maak je kennis met verschillende vormen van meditatie. Naast tips en aandachtspunten, ontvang je praktische tools. Zo kun je thuis meteen aan de slag en is mediteren leuk en inspirerend.

De eerstvolgende data zijn: woensdagavond 11, 18 en 25 mei van 20:00 – 21:30 uur in Studio Mondo® Nieuw-Vennep.