Munay-Ki: de kracht van onvoorwaardelijke liefde

Dit pad van het hart bestaat uit 9 Sjamanistische inwijdingen. Het vuur in je hart gaat (nog meer) aan waardoor je meer en meer onvoorwaardelijke liefde bent. De tijd is NU om in je kracht te staan en zorg te dragen voor jezelf, de ander en de aarde. Laat liefde en licht jou en jouw wereld voeden en helen. 

      

Oeroude en wijze kennis van de Inca’s

De 9 inwijdingen van Munay-Ki zijn aan ons gegeven door de Sjamanen van de Q’eros, de nog traditioneel levende afstammelingen van de Inca’s uit het Andesgebied van Peru. Hun cultuur is op de natuur en op spiritualiteit gericht en is vrouwelijk. De inwijdingen zijn meer dan duizenden jaren zorgvuldig bewaard gebleven en sinds een paar jaar is deze oeroude en wijze kennis naar het Westen gekomen. Nu mogen en kunnen wij ook deze inwijdingen ontvangen en doorgeven. En ik doe dat graag en in liefde.

 

 

Groeien in bewustwording en eigenwaarde

Met elke inwijding, Rite, plant je zaadjes en open je een nieuwe poort op jouw pad van bewustwording, onvoorwaardelijke liefde en eigenwaarde. Je herinnert je dat je meer bent dan alleen je lichaam. Je komt in je kracht, kunt helder je grenzen aangeven, weet wat jou dient en voedt, hebt meer plezier en voelt je vitaal en vrij. Je weet wat je wilt en staat positief en liefdevol in het leven. 

     

Praktisch

De eerstvolgende 9 inwijdingen vinden plaats in 3 bijeenkomsten in Studio Mondo® Nieuw-Vennep op 22 maart, 26 april en 24 mei 2024 van 11:00 – 15:00 uur. De investering in een kleine groepsverband is: € 312, inclusief 21% btw, materiaal, inwijdingssteen, coaching, thee, koffie, water en wat lekkers. Ook kunnen de inwijdingen privé of in duo plaatsvinden. Bij interesse kun je me hierover contacten. Welkom!

JA ik ontvang graag de inwijdingen!