De tuin van Allah

Afbeedling met tekst over de woestijn

Begin maart heb ik zes dagen in stilte gewandeld in de Marokkaanse Sahara. Bij het zetten van de eerste stappen in dit land van de spirits, was ik al een en al geraaktheid. Wat komen de schoonheid, sereniteit, leegte, grootsheid en stilte diep binnen. Met elke stap en elke ademteug verrijkte ik mijn eigen wereld. Wat een intense magische reis voor mijn lichaam, mind en ziel.
De woestijn is voor mij de plek om (weer) te ervaren hoe groots en veilig we in essentie zijn, hoe we verbonden zijn met de natuur en haar elementen. Hoe dichtbij de stilte en de zon in onszelf aanwezig zijn. Hoe Yin en Yang al in balans zijn.

In de woestijn heb ik tot in elke cel van mijn lijf mijn eigen centrumlijn ervaren. De verbinding tussen het denken, voelen en zijn. Tussen hoofd, hart en hara (buik). Wat werd mijn denken rustig en helder, mijn hart ruim en gevuld en mijn draagkracht en levensvreugde groot.

Graag neem ik jou mee op reis naar jouw rijke innerlijke wereld van denken, voelen en zijn zodat jij met vertrouwen, plezier en in je eigen kracht jouw plek en ruimte in jouw wereld inneemt.

Hoe? Zie daarvoor het aanbod in Studio Mondo® in Nieuw-Vennep.