Nieuwe DATA trainingen, lessen en cursussen

Vrijdagmiddag 14 september start Halfjaarlijkse ‘Louise Hay’ training

Dé zelfcompassie en persoonlijke leiderschapstraining in de Haarlemmermeer. In 12 bijeenkomsten leef jij je leven bewuster, gezonder en gelukkiger. Pittig, liefdevol en verrijkend. Zoals een deelnemer meldde: “LIFE CHANGING”. DURF jij anders te denken, te handelen en te leven? Ik verwelkom, inspireer en bekrachtig je graag.

Louise Hay Training

Maandagavond 17 september en

Woensdagochtend 31 oktober start de 5-weekse ‘Do-In-Stap’ Cursus 

Gedurende 5 weken maak jij jouw persoonlijke (yoga)reis naar binnen. Ervaar de diepe heling en kracht van Do-In Yoga in relatie met de 5 elemenenten- en meridianenleer. Zeer interessant en goed voor je lijf, hoofd en ziel. Een reactie: “Wow, ik had niet durven dromen dat die pijn in mijn heup nog zou weggaan. Magisch!”

 

Do-In-Stap Cursussen

Woensdagavond 14 november start de 3-weekse ‘Kracht van Taal’ cursus 

In 3 weken effectief leren communiceren. Prettig voor jezelf en de ander. Privé en zakelijk. Raakvlakken met NLP, Kernkwadranten en Geweldloze Communicatie. Een reactie: “Wat heb ik hier veel aan gehad, vooral zakelijk. Ook op recepties voel ik me niet meer onzeker.”

 

De Kracht van Taal Cursus

Vanaf dinsdagochtend 11 september wekelijkse Do-In Yogalessen

Nu ook op de dinsdagochtend wekelijkse yogalessen in Nieuw-Vennep in Studio Mondo. Begin de dag ontspannen en opgeladen. Voel je welkom voor een proefles.

Do-In Yogalessen