Rite van de Baarmoeder

Rite van de Baarmoeder

26 mei in Studio Mondo┬« Nieuw-Vennep! Van 11:00 – 15:00 uur. Welkom!

De Rite van de Baarmoeder wordt ook wel de 13de Rite van de Munay-Ki inwijdingen genoemd. Eigenlijk is het de 10de inwijding en omdat de cyclus van de baarmoeder uit 13 manen bestaat, is deze inwijding bekend als de 13de inwijding.

De baarmoeder is een vruchtbare plek voor creatie en geboorte van leven. Het is de aarde in ons lichaam. Een donkere plek waar zaadjes worden geplant. Daarnaast is het een krachtplek van innerlijk weten en beweging. Van nature is de baarmoeder geen plek van pijn, angst en onverwerkte emoties van onszelf of anderen.

Deze zachte en helende inwijding brengt jou weer terug in verbinding met jouw baarmoeder: jouw heilige plek, herinnert je je weer wie jij in jouw pure essentie bent en brengt je weer in contact met je creativiteit. De Rite van de Baarmoeder is een soort waterceremonie. Het element water is het meest Yinne element en staat in verbinding met het leven en de dood. De rite kan dan ook als een soort wedergeboorte worden gezien: je komt weer thuis bij jezelf. Het mooie van het ontvangen van deze Rite is dat je deze, net als de eerste 9 Munay-Ki inwijdingen, ook zelf weer mag doorgeven. Het is geen voorwaarde dat je eerst de andere rites dient te hebben ontvangen voordat je deze kunt ontvangen.