Shit, dat was even behoorlijk schrikken!

Al maanden ben ik, samen met Claudia Heijdel, bezig met de organisatie van een super de luxe Do-In Yoga retreat op Ibiza. 

Heelrijk met de Paasdagen naar de zon op een magisch eiland, waar echt, maar dan ook écht ALLE ingrediënten aanwezig zijn voor dé hemel op aarde beleving. Genieten van de stilte, wandelen in de in bloei staande natuur, een liefdevol betrokken team die je dagelijks welkom heet en voor jou klaar staat, bekrachtigende en helende Do-In Yogalessen, goddelijke veganistische maaltijden, een veelzijdig bonusprogramma en een super de luxe villa op een klif, met oneindige vergezichten over zee. 

De tickets geboekt, auto gehuurd, deelnemers ingeschreven, nog een week te gaan, voorpret begonnen en toen……..

Shit!

EN TOEN ontvingen we gisteren het bericht dat de villa niet beschikbaar is voor ons hemelse retreat. Geheel buiten de macht. Letterlijke SHIT has happened. Op Ibiza, en zeker op een berg,  zijn geen degelijke rioleringen. Zo wil ook het verhaal dat de sceptische tanks bij deze luxe villa zijn gaan lekken. HELP! 

  

En we zijn geholpen! Yeah! Ons luxe retreat is van het Noorden verhuisd naar het Oosten. Dat betekent meer ZONuren (meer hemel) en veel meer vruchten van de aarde. Deze villa heeft een gigantische tuin van maar liefst 30.000 m2, waar je al wandelend de sinaasappelen van de bomen kunt eten. Er groeit zelfs saffraan! 

Een ander bijkomend voordeel; de villa is dichterbij de bewoonde wereld waardoor je op steenworp afstand idyllische dorpjes, dé hippiemarkt Las Dalias en prachtige zandstranden kunt bezoeken.

wow!

En oja, het 45 meter lange zwembad heeft ook een groot WOW-effect! Niet ergens anders op Ibiza te vinden. Dit is een eenmalige unieke buitenkans!! Deze prachtige villa wordt normaliter niet verhuurd.

  

Wil jij ook (nog) met Pasen een paradijselijke ervaring opdoen in Ibiza en ontspannen, opgeladen en als herboren terugvliegen naar huis? Een heerlijkheid voor jezelf en voor degene(n) die je thuis weer gaat ontmoeten. 

Er zijn nog (maar) twee prachtige suites beschikbaar! 

Meer informatie over de retreat en programma, klik hier

Je kunt ook mailen naar ibiza@do-in-yoga.nl

of bellen/appen naar Jeanet Luth +31 6 55716686 of  Claudia Heijdel +31(0)641155438

Arigato!

Fijn als je dit nieuws deelt. Zo’n relax vakantie GUN je immers iedereen.