Training

‘De opvlieger als gids naar Innerlijke Kracht’

Het opvliegprogramma bestaat uit  vijf bijeenkomsten van 3 uur. Je leert je lichaam opnieuw kennen, ervaren, eren en bewonen. Je water en vuur element zijn in disbalans. Het spel tussen Yin en Yang is intens. Je innerlijke draken laten zich voelen en zien. Tijdens mijn eigen overgang ben ik anders gaan kijken naar mezelf en de wereld om me heen. En ook naar mannen en seksualiteit. Ik kan me meer verwonderen over de schoonheid van de aarde. Ik durf mezelf te laten zien, te stralen, te genieten, te vliegen, te ontvangen, te vallen, succesvol te zijn, meer naar mijn intuïtie te luisteren, te manifesteren, kortom: ik durf voluit te leven. En jij? Ik gun het je van harte en gids je graag met behulp van dit opvliegprogramma naar jouw innerlijke kracht.

KLAAR MEE – KLAAR VOOR

Je moet ergens eerst klaar mee zijn, voordat je ergens klaar voor bent. En dan moet je vaak nog ergens doorheen. Ben jij klaar met de melancholie, de somberheid, het niet weten, de onrust, de angsten, de zorgen en de frustratie? Ben jij klaar voor kracht, plezier, genieten, innerlijke vrede, creëren, me-time, jezelf zijn, uiten en laten zien? Dit Do-In Yoga Opvliegprogramma heb ik ontwikkeld voor mij, voor jou en voor eenieder die voluit wilt en durft te leven en haar eigen plek op de wereld inneemt, ook met opvliegers.

Een opvlieger zie ik als een gids naar Innerlijke Kracht (IK). De wereld draait om jou. Om jouw wezen, om jouw kracht, om jouw gift die je nu kunt delen met de wereld. De tijd is rijp omdat jij rijp bent!

Mijn REIS in schrift     

        

 MIJN REIS IN beeld

  
HET DO-IN YOGA OPVLIEGPROGRAMMA

In Do-In Yoga bewegen we ons door de 5 elementen: Water, Hout, Vuur, Aarde en Metaal.

Voor dit opvliegprogramma heb ik een oefenserie uitgewerkt die bestaat uit drie oefenseries. Daarbij heb ik stilgestaan bij de kernemoties en kwaliteiten van de elementen. In de overgang is er een disbalans tussen water (nierenergie) en vuur (hartenergie). Beide zijn zeer voelbaar tijdens een opvlieger. Water is het meest Yinne element en vuur het meest Yange. In de overgang spelen deze twee uitersten een soort spel, hebben ze een haat-liefde verhouding en zoeken ze balans. Velen zien het als een strijd. Zelf schommel ik ook van Yin (passief, angstig) naar Yang (actief, enthousiasme). Mijn eigen innerlijke vrouw en man ontmoet ik, leer ik kennen, eren en mag ik zorg voor dragen. Wanneer deze ‘relatie’ in balans is: samen zen zijn, is er ruimte voor mijn innerlijke kind om weer onbevangen te creëren en onbezorgd te leven en met plezier te manifesteren.

De nadruk in dit opvliegprogramma, zijn de emoties die behoren bij de elementen. Ze hebben allemaal hun kwaliteit en worden geraakt door de veranderende hormoonhuishouding. Dit programma kan ook als een emotie transformatie programma worden gezien.

En met behulp van alle inzichten die worden verkregen door de opvliegers, ben je een master van je hoofd (je denken), je hart (je voelen) en je hara (je weten) en ben je heel. Je kunt elk moment voor vrede en kracht kiezen, wat er ook in en om je heen gebeurt. Jouw middenas, is een veilige en krachtige stilteplek waar jij je elk moment kunt bevinden. Jij weet en jij leeft.

 

KRIEBELT HET AL?***

 

De training start op 19 mei en vindt LIVE plaats in Studio Mondo® te Nieuw-Vennep. En omdat de wereld nog steeds op zijn kop staat en onrustig is, bied ik deze training NU aan voor € 450 In plaats van € 550,- . En het extra leuke is, dat je op een ontspannen manier in contact komt met gelijkgestemde vrouwen!

dus NU € 100,- korting

Start vrijdagmiddag van 12:30 – 15:30 uur. LIVE in Studio Mondo. 19 en 26 mei en 9, 16 en 30 juni.

 Voel je een JA, meld je dan via onderstaande button aan. Na aanmelding ontvang je een betaalverzoek en is je plek gegarandeerd! Ik kijk er naar uit. Jij ook?

JA, ik vlieg mee en maak graag gebruik van € 100 korting!

Twijfel je nog of heb je nog vragen? Wellicht worden ze beantwoord in onderstaande lezing. Laat je vooral inspireren. Heb je nog andere vragen? Mail me gerust en ik zal je antwoorden.

wondersteboven

 Lezing opvliegtraining