3 daagse retreat: ‘De overgang als gids naar Innerlijke Kracht’

Ben jij een vrouw in Transitie?

Dan spreekt deze 3 daagse retreat jou wellicht aan!

In 3 dagen ga jij persoonlijk op reis om als een feniks te herrijzen …

op te vliegen en te aarden in jouw zachte oerkracht.

Welkom thuis!

Data volgen.
Op de PRACHTige OOHM locatie: ‘Centrum voor puur ZIJN’ in Vogelenzang
 
Beperkt plaats voor 10 wereldvrouwen

Water & Vuur

In de overgang die vrouwen doormaken, is er een disbalans tussen water (nierenergie) en vuur (hartenergie).  Deze twee uitersten spelen een soort spel, hebben een haat-liefde verhouding en zoeken naar balans. 

“Wellicht zijn alle draken in ons leven

uiteindelijk wel prinsessen

die er in angst en beven

slechts naar haken

ons eenmaal dapper en schoon

te zien ontwaken

Wellicht is alles

wat er aan verschrikking leeft

in diepste wezen

niets anders dan iets

dat onze liefde nodig heeft.”

© Rainer Maria Rilke

Je klachten omzetten in krachten

Dit spel tussen Yin en Yang is intens. Je innerlijke draken laten zich voelen en zien. Met behulp van de 5 elementen, Do-In Yoga, Zenschrijven, Neurowetenschap, rituelen en Sjamanisme transformeren we in deze 3 dagen de overgangsklachten naar krachten. De overgang is een transitiereis van overleven naar volwaardig leven. Het is de oogsttijd in je leven: de schatten worden zichtbaar, opgegraven en geïntegreerd. Je geeft nu vruchtbaarheid aan je eigen leven. Welkom! Een nieuwe tijd is aangebroken: tijd voor jou om jouw plek in te nemen als krachtige, wijze vrouw!

Heling, bekrachtiging en voeding

Open armen naar de wereld
Liefdevol en betrokken neem ik je mee op reis zodat jij zelf ervaart wat de voedende, bekrachtigende en helende  effecten zijn van de 5 elementen: metaal, water, hout, vuur en aarde en de 5 kernemoties: verdriet, angst, boosheid/frustratie, onrust en piekeren. Je maakt een magische innerlijke reis, terug naar jouw eigen natuur. In balans met jouw body, mind, soul & spirit. 

Jij bent het waard!

De investering voor deze 3-daagse retreat is € 375 per persoon. Dit is exclusief 21% btw en door ons verzorgde lunch. Deze dagen zijn verrijkend, inspirerend, verbindend en transformerend. Met een kleine groep (maximaal 10) gelijkgestemde vrouwen ga jij het avontuur aan om een bijzondere reis in jouw leven te maken: de reis naar jouw kracht & magie. En dat op een prachtige plek in de natuur. Je weet je geborgen, veilig, gesteund, gedragen, gezien en gehoord. Alles is er en alles mag er zijn. Een heerlijke tijd voor jou: jij bent het middelpunt in deze drie dagen en er is ruimte om helemaal jezelf te zijn. Luchtig, diep, ontspannend, soms pittig, puur en ook speels en humoristisch.

JA ik doe mee!

Voel jij die JA?

Vraag dan naar meer informatie.

Ik verWELKOM je graag!

VOL = VOL

Meer info

Deze 3 daagse retreat is gebaseerd op de training: ‘De opvlieger als gids naar Innerlijke Kracht’

Deze 5-weekse training start weer op vrijdagmiddag 16 september van 12:30 – 15:30 uur.

Link naar de lezing over de training: ‘De opvlieger als gids naar Innerlijke Kracht’ tijdens de week van de overgang in 2019

Kun je niet of wil je graag langer en naar de berg in zonnig Spanje? Van 3 – 9 juli organiseer ik de 6-daagse Mondo Woman Retreat in Spanje, Alicante Er is nog plek. Ook is er de mogelijkheid eerder of later aan te komen.

Voel je vrij mij voor vragen of nadere informatie te contacten, te mailen naar jeanet@mondo-online.nl of te bellen: 06 55716686